Andere tijden, anders denken

Het zijn andere tijden. Sommige zeggen zware tijden, anderen weer trieste tijden. Wij zeggen andere tijden. Uiteraard voelen we de angst van mensen en leven we met iedereen mee die ziek is of op dit moment groot verdriet moet ervaren. Wij als Buro Toob gaan een toekomst tegemoet die erg verschilt met de jaren die achter ons liggen. Het jaar 2020 zou een feestjaar voor ons moeten zijn. We hadden plannen om dit met onze klanten te vieren, een mooi “Sweet 16” feestje omdat we als ‘Buro Toob’ 16 jaar bestaan. We zijn anders dus vieren we het anders….lekker sweet sixteen. Met gezellige praatjes, bubbels en een hoop zoetsappige verhalen over Toob, 26 jaar ondernemer.  Als je langs het pand aan de Prins Bernhardlaan recht tegenover het station in Alphen aan den Rijn loopt of rijdt, heb je ons thema zeker al gespot. De donut op het raam spettert eraf in mooie, vrolijke, pinky kleuren. De vrolijkheid vind je ook terug in onze nieuwe huisstijl! Want daar hebben we de laatste weken hard aan gewerkt. Van een update van ons logo tot een compleet nieuwe website. We hebben een nieuwe, frisse uitstraling, die ons perfect past.

En nu, nu hebben we andere tijden. Nu werken we met roosters, zodat niet te veel mensen op kantoor zijn. Sommige werken vanuit huis. Maar contact met elkaar, met onze klanten, dat hebben we natuurlijk nog steeds. Met veel passie overleggen wij, innoveren we, denken we anders en ontwikkelen manieren om marketing, reclame en andere media optimaal te gebruiken in deze andere tijden.

De laatste maanden hebben we keihard gewerkt aan mooie projecten. Projecten die op het laatste moment afgezegd moesten worden. Hoe graag hadden we met jullie de opening van de pop-up store van Chantal Janzen in Stadshart Amstelveen gedeeld. Op een andere manier omgaan met de beleving en social influence binnen een mooi winkelcentrum. Het contact met Wereldhave en hun winkelcentra op de planning en gave creatie voor trends in Woonmall Alexandrium. Een compleet nieuwe online omgeving voor IJsselmonde…

Maar wat kunnen we op dit moment voor onze klanten doen die het nu ook moeilijk hebben? In de laatste weken hebben we veel klanten van een pakket middelen voorzien om zich aan deze situatie aan te passen. Voor een restaurant verschillende uitingen gerealiseerd. Om te beginnen met een bezorgservice. Flyers, stickers, banners voor de website en meer. Of hebben we voor verschillende winkelcentra stickers voor op de grond gemaakt, zodat klanten die zo benodigde afstand van elkaar houden. Informatiemateriaal zoals posters en social media content hoort hier ook bij. Binnen 24 uur hadden we een bestelshop met 10 brands en vele artikelen voor een lokale ondernemer in fashion online!

Wij willen ook de toekomst niet vergeten, waar we achter de schermen al bezig zijn. We gaan andere tijden tegemoet en overleggen met klanten hoe we dingen alvast goed kunnen voorbereiden. Hoe we evenementen van offline naar online kunnen verzetten. Iedere dag ontdekken wij nieuwe creatieve manieren om onze klanten te helpen in deze… andere tijden. Op naar de 2e bevrijdingsdag later dan 5 mei dit jaar na 75 jaar vrijheid… We gaan het vieren!

#stayhome en #staysafe
Want… we doen het samen!

Dani Seeger