Bibliotheek Rijn en Venen | Programmaboekje

Deze programmaboekjes hebben wij gerealiseerd ter gelegenheid van de opening van de nieuwe locaties van de Bibliotheek Rijn en Venen, Alphen Centrum en Boskoop. In de huis aan huis verspreide, informatieve ‘boekjes’ stond het openingsprogramma en leuke openingsacties.

Bibliotheek Rijn en Venen verhuisde in 2020 naar een volledige nieuwbouw locatie, helemaal afgestemd op de behoefte van de moderne lezer; ‘het literaire innovatie leeshuis’.
Verschillende bureaus presenteerden in een pitch de meest uiteenlopende ideeën. Ook Buro Toob was hiervoor uitgenodigd en heeft een presentatie gepitcht met vernieuwende ideeën in een overtuigend concept. Buro Toob is trots, deze pitch gewonnen te hebben.

 

Met een duidelijke briefing van de klant Bibliotheek Rijn en Venen ging ons accountteam en de studio aan de slag om de totale openingscampagne hiervoor te ontwikkelen. Misschien ben je de verschillende uitingen wel tegen gekomen?  Voor de locaties Alphen Centrum en Boskoop realiseerden we o.a. verschillende brochures. Het aanbod van activiteiten, cursussen en evenementen was natuurlijk voor beide locaties anders.

Het thema “lezen” van de programmaboekjes is aangevuld met sprookjesachtige beelden, om de lezer te prikkelen en nieuwsgierig te maken.

Buro Toob heeft dit totale openingsproject van begin tot eind gerealiseerd. In de coronaperiode best een lastige opgave. In september was het dan eindelijk zover. Zowel Alphen aan den Rijn als Boskoop hebben er twee schitterende bibliotheken bij, die voldoen aan de eisen en eigenschappen van deze tijd!

 

Ook geïnteresseerd in een op maat gemaakte brochure of openingscampagne? Neem contact op met Toob of een accountmanager van het buro en bespreek de diverse online en offline mogelijkheden! Bekijk ook onze andere cases eens, voor de meest uiteenlopende opdrachten van onze fijne opdrachtgevers.