Urban Interest | Brochure

Urban Interest belegt en ontwikkelt met een oprechte interesse in vastgoed. Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Voor deze Nederlandse belegger actief op het gebied van commercieel en residentieel vastgoed hebben we het complete portfolio in beeld gebracht. De exploitatie, ontwikkeling en transformatie van woningen, winkels en kantoren is in een kleurrijk boekje verschenen. Samen met Urban hebben we laten zien dat Urban Interest een wendbare organisatie is die voortdurend anticipeert en reageert op kansen in de markt. De vormgeving, realisatie en productie van het 84 pagina’s tellend portfolio komt van onze hand. Een knap staaltje samenwerking.

Ons buro voert de marketing communicatie en promotie uit van de winkelcentra; Nova (Utrecht) en Savornin Lohmanplein (Den Haag) voor deze Nederlandse belegger.

Urban Interest

Urban Interest

 

 

Ook geïnteresseerd in een op maat gemaakte brochure? Neem contact op met Toob of een accountmanager van het buro en bespreek de diverse online en offline mogelijkheden! Bekijk ook onze andere cases eens, voor de meest uiteenlopende opdrachten van onze fijne opdrachtgevers.