Woonmall Alexandrium | Creëer jouw woonbeleving

Meerdere keren per jaar organiseert Woonmall Alexandrium leuke acties om wooncheques of andere prijzen weg te geven. Buro Toob heeft het concept van de winactie “Creëer jouw woonbeleving” bedacht, omgezet en voor verschillende marketingdoelen toegepast.

Voor de categorieën in de Woonmall maakten wij een moodboard: slaapkamer, woonkamer, badkamer etc. Deze beeldcollages waren terug te vinden op banners, podiumwanden, informatieschermen, advertenties en vlaggen. Voor social media is een grote campagne van start gegaan om het bereik van de winactie te vergroten. Tot slot produceerde Buro Toob ook een tv commercial met interieurstyliste Suzanne de Jong. Als je in de regio Rotterdam woont, heb je misschien ook de radiospot gehoord?

De actie was een groot succes met bijna 700 deelnemers, die deelnamen met een eigen moodboard in één van de verschillende categorieën.  In een kleinschalig coronaproef evenement reikte marketing manager Shirley Udo de prijzen uit aan de gelukkige winnaars. 

De actie leverde een fantastisch online bereik op: ruim 150.000 bereikte mensen op Facebook en een groei van 106% van pagina’s-vind-ik-leuks.  Op Instagram groeide de aantal volgers met gemiddeld 50 per week tijdens de actie.