Vacature stagiair grafisch vormgever (m/v)

ls stagiair grafisch-/multimedia vormgever bij Buro Toob ben je een echte, startende creatieve multitasker. Je helpt mee creatieve oplossingen te bedenken op het gebied van branding, reclame campagnes en events voor uiteenlopende opdrachtgevers door het hele land. Deze ontwerpen kun je misschien ook goed onderbouwen en visualiseren. Je maakt creatieve ontwerpen voor online en offline toepassingen, variërend van social-mediaposts tot abri’s en alles daartussen. Als stagiair zien we je zeker niet als iemand die schaduwopdrachten maakt!

De laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied leer en volg je natuurlijk op de voet en je bent één bron van inspiratie. Je brainstormt met afdeling account en je collega’s op de studio. Bij Buro Toob is veel ruimte voor eigen initiatief; zo geef je deels een eigen invulling aan je stage. Daarnaast draai je volop mee in het team en pak je als het moet ook de kleinere klusjes met plezier op. 

Je studeert momenteel aan een creatieve opleiding op MBO niveau.

Buro Toob is een reclame- en mediabureau met een grote diversiteit aan klanten. In ons portfolio zitten zowel kleine start-ups als gevestigde namen. De sectoren retail, zorg, onderwijs en vastgoed zijn goed vertegenwoordigd. Het team bestaat uit een elftal creatieve geesten dat van aanpakken weet. Het bureau is gevestigd tegenover het station in Alphen aan den Rijn.

Pas jij in dit stage profiel? Stuur dan je motivatie, CV en portfolio zsm naar toob@burotoob.nl

Voor meer informatie kijk op www.burotoob.nl of neem contact op met Toob Alers (directeur) via 0172 – 236 161 | 06 – 28 94 05 54

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.