Echte vakmensen

Het team

Buro Toob heeft een gezellig team bestaande uit gepassioneerde vakvrouwen en vakmannen. Maak hieronder kennis met elk teamlid.

Toob Alers

DIRECTEUR
Altijd actief en vernieuwend in de reclame- en mediawereld. Gisteren is alweer ingehaald door vandaag! Toob geeft creativiteit een commercieel tintje en houdt zijn netwerk up-to-date via social media.

Julia

Julia

CAMPAGNE- & ACCOUNTMANAGER
Julia is een enthousiaste campagne- en accountmanager die klanten graag blij maakt. Met haar creatieve ideeën zorgt ze voor de ontwikkeling en uitvoering van mooie campagnes. Advies nodig over branding, social media of evenementen? Julia gaat graag met je in gesprek onder het genot van een kopje koffie.

Anouk

Anouk

JUNIOR CAMPAGNE- & ACCOUNTMANAGER
Anouk is onze creatieve junior campagne- & accountmanager. Een liefhebber van verschillende bord- en kaartspellen en is hierbij net zo fanatiek als dat ze met het volleyballen is. Iedere opdracht pakt zij met hetzelfde enthousiasme op om het gewenste eindresultaat te bereiken.

Mirjam

ADMINISTRATIE
Mirjam is verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie en doet dit al sinds 2004. Een rustige stille kracht.

Bram

VORMGEVER
Bram is een jonge, gemotiveerde vormgever met een breed illustratief vermogen en veel passie voor het grafische vak. Gewapend met zijn talenten is hij op weg om de wereld visueel te verbeteren.

Eelke

VORMGEVER
Eelke is de ouwe rot op de studio en werkt al bij Buro Toob sinds het bedrijf net leerde fietsen. Als studiohoofd zorgt hij dat het dagelijks reilen en zeilen door kan gaan. Hij zet graag zijn tanden in nieuwe ontwikkelingen en stopt niet tot hij alle ins en outs ervan kent.

Kelly

VORMGEVER
Kelly is een enthousiaste vormgever die geen uitdaging uit de weg gaat. Ze maakt dan ook van elke opdracht iets bijzonders. Met een voorliefde voor typografie zorgt ze voor opvallende ontwerpen.

Dana

Dana

VORMGEVER
Dana is een enthousiaste creatieveling uit het gezellige Delft. Moeiteloos schakelt zij tussen uiteenlopende opdrachten. Gestructureerd en met oog voor detail zorgt ze er voor dat haar werk pas af is als het tot in de puntjes uitgewerkt is.

Geïnspireerd?
Laten we een afspraak maken!