Echte vakmensen

Het team

Buro Toob heeft een gezellig team bestaande uit gepassioneerde vakvrouwen en vakmannen. Maak hieronder kennis met elk teamlid.

Toob Alers

DIRECTEUR
Altijd actief en vernieuwend in de reclame- en mediawereld. Gisteren is alweer ingehaald door vandaag! Toob geeft creativiteit een commercieel tintje en houdt zijn netwerk up-to-date via social media.

Julia

CAMPAGNE- & ACCOUNTMANAGER
Julia is een enthousiaste campagne- en accountmanager die klanten graag blij maakt. Met haar creatieve ideeën zorgt ze voor de ontwikkeling en uitvoering van mooie campagnes. Advies nodig over branding, social media of evenementen? Julia gaat graag met je in gesprek onder het genot van een kopje koffie.

Anouk

JUNIOR CAMPAGNE- & ACCOUNTMANAGER
Anouk is onze creatieve junior campagne- & accountmanager. Een liefhebber van verschillende bord- en kaartspellen en is hierbij net zo fanatiek als dat ze met het volleyballen is. Iedere opdracht pakt zij met hetzelfde enthousiasme op om het gewenste eindresultaat te bereiken.

Mirjam

ADMINISTRATIE
Mirjam is verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie en doet dit al sinds 2004. Een rustige stille kracht.

Bram

VORMGEVER
Bram is een jonge, gemotiveerde vormgever met een breed illustratief vermogen en veel passie voor het grafische vak. Gewapend met zijn talenten is hij op weg om de wereld visueel te verbeteren.

Nicky

VORMGEVER
Nicky komt aan ervaring niets te kort. Met al 15 jaar ervaring bij diverse reclamebureaus en A-merken, werkt hij nu met veel enthousiasme bij Buro Toob! Van kleins af aan zit de creativiteit en passie voor vormgeving er bij hem in. In zijn vrije tijd speelt hij graag spelletjes en is hij vaak aan of op het water te vinden.

Kelly

VORMGEVER
Kelly is een enthousiaste vormgever die geen uitdaging uit de weg gaat. Ze maakt dan ook van elke opdracht iets bijzonders. Met een voorliefde voor typografie zorgt ze voor opvallende ontwerpen.

Tijmen

VORMGEVER
Tijmen is een enthousiaste creatieveling uit het gezellige Langeraar. Moeiteloos schakelt hij tussen uiteenlopende opdrachten. Gestructureerd en met oog voor detail zorgt hij er voor dat zijn werk pas af is als het tot in de puntjes uitgewerkt is.

Debby

CONTENT CREATOR
Debby is onze Content Creator. Met haar creativiteit, ervaring als grafisch vormgever en passie voor fotografie en video, maakt ze de mooiste content voor diverse social media kanalen. Ze heeft van haar passie haar werk gemaakt, want niet alleen voor Buro Toob, maar ook in haar vrije tijd maakt ze content op haar eigen social media kanalen Instagram en TikTok.

Geïnspireerd?
Laten we een afspraak maken!