Vacature Senior Account Manager (minimaal 32 uur)

Ben je proactief ingesteld, neem je graag het initiatief en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Denk je in oplossingen en ben je pas tevreden als het resultaat voor de klant én Buro Toob ( reclame- en media) optimaal is? Lees dan hieronder of onze Senior Account Manager vacature bij jou past.

 

Wat doe je als Senior Account Manager bij Buro Toob?
Als Senior Account Manager bij Buro Toob (reclame en media) heb je een uitdagende functie met veel vrijheid. Je adviseert leads en klanten over onze verschillende expertises en diensten en vertaalt deze door naar passende commerciële voorstellen. Tevens heb je een belangrijke verbindende rol. Jij bent dé spil tussen de klant en Buro Toob. Je signaleert nieuwe kansen bij bestaande klanten en gaat graag op pad voor het werven van nieuwe klanten. Je hebt een uitgebreid netwerk met voldoende kansen of je pakt met beide handen de mogelijkheid aan om een eigen nieuw netwerk op te bouwen. We vragen geen ‘koude acquisitie’ persoon, maar iemand die het bouwen van mooie merken een warm hart toe draagt en ook weet hoe deze uit te bouwen.

Door samenwerking met de verschillende disciplines binnen Buro Toob kom je tot de beste oplossingen. Je vertegenwoordigt hierin de belangen van jouw klanten en bent eindverantwoordelijk voor de continuïteit en klanttevredenheid.

Je komt terecht in een team van twee jonge, enthousiaste en ambitieuze accountmanagers, waarmee je dagelijks in contact staat en kunt sparren. Verder speel je een actieve rol in het betrekken, motiveren en verbinden van andere teamleden, denk aan creatieve vormgevers, DTP-ers, content-creator, stagiaires en onze finance afdeling.

 

Een greep uit je werkzaamheden en verantwoordelijkheden
• Uitbouwen van duurzame relaties met klanten.
• Proactief inspelen op ontwikkelingen in de markt en nieuwe behoeftes van (potentiële) klanten.
• Bewaken van de commerciële doelstellingen van Buro Toob en deze toepassen in voorstellen.
• Accurate administratie, forecasting en facturatie.
• Rapporteren van commerciële prestaties.
• Opstellen van accountplannen en roadmaps.
• Contractuele afspraken vastleggen en intern uitzetten.
• Zicht houden op voortgang en resultaten van gemaakte afspraken.

 

Wat we graag bij je zien
Kwaliteitsbesef en passie voor online en offline trajecten, campagnes en merkstrategie is een must. Je vindt het leuk om voor verschillende klanten in uiteenlopende branches te werken en verdiept je graag in hun branches en achtergronden.

 

Wat breng jij mee:
•Een afgeronde HBO- of WO-opleiding in een relevante richting, zoals online communicatie of marketing.
• Minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen een creative agency in het werken met en/of leidinggeven aan een team
• Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift.
• Bewezen kennis van online & offline marketing en development trajecten.
• Commercieel sterk en klantgericht.
• Communicatief vaardig en empathisch; we zoeken geen ‘koude sales’ persoon.
• Stressbestendig, hands-on en flexibel.
• Een goede beheersing van de Engelse taal is een pré.
• Kennis van het CRM pakket AdSystems is een voordeel

 

Wat je van ons kunt verwachten
Uiteraard een prima salaris en alles wat bij een goed werkgeverschap horen. Maar net zo belangrijk is de locatie die we bieden. Recht tegenover het station van Alphen aan den Rijn een open space werkruimte, waar een divers en lekker jong team – qua leeftijd, ervaring en expertise – samen meters maakt. We hebben een mooi multi brand portfolio.

We vertrouwen op elkaar, zoeken samen naar oplossingen en delen de kennis, die we onderweg opdoen. Regelmatig blijven we na werktijd plakken om over de wildste projecten te praten.

Door het multidisciplinaire karakter van onze organisatie kijk je over de grenzen van je eigen domein. Je werkt samen met experts die jouw werkzaamheden van context voorzien. Je weet niet alleen wat je maakt, maar vooral ook waarom. Vind je groei belangrijk? Er is geen ontsnappen aan bij Buro Toob.

 

Buro Toob, het korte verhaal
Wij zijn een creative agency alweer 9 jaar gevestigd in een moderne werkomgeving in Alphen aan den Rijn. De roots van Toob gaan terug naar 1994…”een eigenaar met een tomeloze, creatieve ambitie” Een creatief team dat elke dag aan vooruitgang werkt. Wij geloven in groei van ons team en de digitale evolutie van klanten. Buro Toob telt 11 experts. Samen maken we mooie dingen die werken.


We maken tijd
Graag leren we je persoonlijk kennen in een ontspannen gesprek, waar jij helemaal jezelf kunt zijn. Je motivatie bespreken we het liefst met een kop koffie op kantoor. Dan pak je meteen de vibe van Buro Toob mee.
Mail je elevator pitch of motivatie en CV voor 27 mei 2022 naar Julia Hagoort via julia@burotoob.nl